De muzikanten van coverband No Brakes

No Brakes bestaat uit ervaren muzikanten die al jaren lang in de lokale muziekscene  van Kampen actief zijn.

nobrakes26maart2022foto6fototennekes

Hanneke Doze

Na enige tijd als lid van verschillende koren gezongen te hebben, werd Hanneke bij Different voor het eerst als leadzangeres voor de leeuwen gegooid.
Na een switch te hebben gemaakt naar een band uit haar woonplaats Marknesse, heeft ze een break genomen, om te genieten van haar zwangerschap en de geboorte van haar zoon.
Tijdens die periode trad ze af en toe op als gastzangeres bij gelegenheidsformaties. Tijdens zo’n optreden heeft ze een onvergetelijke indruk gemaakt op de leden van No Brakes op een avond waarop beide  bands speelden.
Na enige tijd heeft No Brakes Hanneke gevraagd om de rol van leadzangeres op zich te nemen en tot de bands grote opluchting wilde zij dit graag doen.
Na een korte inwerkperiode is Hanneke ondertussen een steunpilaar geworden voor de band en voor uw feest!!!

 

 

nobrakes26maart2022foto5fototennekes

Frank Andriessen

Frank is als gitarist één van de oprichters van No Brakes. Muzikaal geeft hij vaak de richting aan voor de hele band. Wanneer het te gek wordt grijpt hij in, maar zeker ook als  het niet gek genoeg is, altijd oog voor het feestje!

Met zijn hoedje op danst, soleert en swingt hij de hele avond lekker door .


nobrakes26maart2022foto9fototennekes

Martijn Rieck

Martijn is zijn hele leven al bezig met drummen.

Dit kun je horen aan de strakke beats, waarmee hij de rots in de branding is voor No Brakes. Martijn is tevens specialist in het programmeren van ondersteunde tracks.

Samen met Henk zorgt hij voor een opzwepend ritme.


nobrakes26maart2022foto2fototennekes

Henk van Mierlo

Henk is de nestor van de band. Hij speelt zijn hele leven al rockmuziek en doet dat naast zijn rol in No Brakes nog steeds met veel passie.

Het komt dan ook regelmatig voor dat Henk denkt dat hij op een ander podium staat, zijn gitaar hoog in de lucht houdt en zich een jonge rockgod waant uit het glamourrock tijdperk...

 


nobrakes26maart2022foto1fototennekes

Arno den Hollander

Arno is de toetsenist met passie voor piano, orgel, synthesizers en vrouwelijk schoon.

Het lukt hem steeds om net op tijd de geluidjes om te programmeren, terwijl hij geniet van alles wat er om hem heen gebeurt.

Zijn klanken zorgen voor een volle sound en dat maakt dat de band staat als een dijk.

 


nobrakes26maart2022foto7fototennekes

Jeroen Kale  

Jeroen is een gepassioneerde zanger en tevens de gangmaker van de band.

Altijd vol met nieuwe ideeën, vol met interactie tijdens het optreden met het publiek, maar ook met de andere bandleden. Zo komt het nog wel eens voor dat er flinke lachbuien zijn, wat echter nooit ten koste gaat van de muziek. Het plezier spat er af en dat brengt Jeroen over op het publiek!!

 

 

no-brakes4

Het resultaat:

een goed op elkaar ingespeelde coverband die zorgt voor een topavond!